تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

پیش بینی قیمت دلار ۱۶ خرداد ۱۴۰۳

پیش بینی قیمت دلار ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ قیمت دلار در دو روز ابتدایی هفته دوم خرداد با افزایش قیمت ۲۰۰ تا ۶۰۰ تومانی همراه بود. هرچند تعطیلات روزهای دوشنبه و سه‌شنبه بازار ارز را نیمه‌تعطیل کرده بود اما موضوع برگزاری نشست شورای حکام انتظارات تورمی را افزایش داد. آیا موضوعات پادمانی می‌تواند در روز چهارشنبه ۱۶ خرداد به بازار ارز روند دهد؟
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 04
کد خبر: ۲۴۳۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر. قیمت دلار در هفته دوم خرداد در حالی در کریدور پنجم یک کانال پیشروی کرد که بازار ارز نیمه‌تعطیل بود و معامله‌گران چندان تمایلی به مبادله نداشتند. دلار در آخرین معامله روز یکشنبه ۱۳ خرداد در پله‌های سوم و چهارم از کانال پایانی کریدور ششم به کار خود پایان داد.

 

برگزاری نشست شورای حکام و این احتمال که برای ایران عواقبی نظیر فشار حداکثری و تحریم‌ها در پی داشته باشد، امکان افزایش قیمت دلار در روزهای آتی را بالا برد. این در حالی بود که ۱۴ خرداد نشست مذکور در وین آغاز به کار کرد.

 

در این نشست رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، هشدار داده است ذخیره اورانیوم غنی‌شده ایران، از جمله اورانیومی که تا درجه خلوص ۶۰ درصد غنی شده، رو به افزایش است. این موضوع که در روزهای گذشته نیز برخی تحلیلگران سیاسی احتمال مطرح شدن آن را بالا می‌دانستند، می‌تواند در بازگشایی بازار ارز به نفع افزایشی‌ها تمام شود.

 

مقام‌های ایران نیز در حاشیه این نشست، توانایی درباره ساخت سلاح اتمی را غیرقابل قبول عنوان کردند؛ اما همین مساله می‌تواند منجر به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام شود که تا روز جمعه ادامه دارد.

گفتنی است بازار ارز در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه همچنان نیمه‌تعطیل است و نمی‌توان انتظار رونق خاصی از این بازار داشت. به همین خاطر احتمال ماندگاری قیمت دلار در روند رنج و محدوده‌های قیمتی فعلی بالا پیش‌بینی می‌شود.

 

کارشناسان اقتصادی به لحاظ شرایط کلان اقتصادی، احتمال نمی‌دهند دلار قیمت‌های پایین‌تر از نیمه کریدور پنجم را ببیند. به همین دلیل آنها سیاست تثبیت ارزی در شرایط تحریمی را به‌هیچ‌وجه عقلانی و منطقی نمی‌دانند.

 

شایان ذکر است قیمت درهم روز یکشنبه با رقم ۱۶ هزار و ۱۷۰ تومانی معامله شد و رشد ۷۰ تومانی داشت. تتر روی رقم ۵۸ هزار و ۹۰۰ تومانی معامله شد.

 

قیمت پوند انگلیس با رشد ۵۰۰ تومانی با رقم ۷۵ هزار و ۵۳۰ تومانی معامله شد و یورو نیز روی رقم ۶۴ هزار ۳۸۰ تومانی ایستاد.

 

همچنین اسکناس دلار روز یکشنبه ‍۱۳ خرداد با رقم ۴۵ هزار و ۱۸۲ تومان و حواله دلار با رقم ۴۲ هزار و ۱۸۷ تومان عرضه شد./ تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار